Archive for the EPH-blog Category

ne atacă ruşii

Written by


de vreo lună primim zilnic pe adresa de e-mail redacţiei cel puţin 20 de mesaje spam scrise cu caractere chirilice, blogul şi site-ul revistei fiind la rândul lor bombardate cu comentarii asemănătoare. deocamdată e o problemă rezolvabilă în câteva minute, dar dacă ne poate oferi cineva o soluţie care să ne scape de astfel de […]

Posted on: December 4, 2009     Filed under: EgoPHobia, EPH-blog

eroare reparata la feed’ul rss

Written by


cand am mutat blogul aici am ales pentru el o tema noua, care avea insa ceva erori si a fost temporar inlocuita cu una standard, care are avantajul ca feed’ul rss functioneaza. vom reveni cu o tema noua in zilele urmatoare

Posted on: November 1, 2009     Filed under: EPH-blog

mutare

Written by


notaţi adresa blog.egophobia.ro este noul u.r.l. al blogului e-revistei EgoPHobia

Posted on: October 30, 2009     Filed under: EgoPHobia, EPH-blog

EgoPHobia @ twitter

Written by


pentru cei interesaţi: http://twitter.com/wwwegophobiaro

Posted on: June 21, 2009     Filed under: EgoPHobia, EPH-blog

comentarii

Written by


se adunaseră vreo 400 de comentarii pe lista celor aflate în moderare, am aprobat tot ce părea la subiect şi am şters reclamele şi alte tâmpenii. scuze dacă am eliminat vreun comentariu “bun” rătăcit din greşeală pe acolo. dacă spui ceva pe aici şi nu apare, scrie-ne un mesaj pe adresa redacţiei.

Posted on: June 11, 2009     Filed under: EPH-blog

blogul EPH revine :)

Written by


în ultimele două săptămâni blogul EgoPHobia n-a putut fi accesat din motive tehnice. scuze pentru această neplăcută situaţie, sperăm că nu se va mai repeta.

Posted on: April 3, 2009     Filed under: EPH-blog

ultimele 5 posturi de pe blog pe site

Written by


mulţumiri lui Andrei Ruse pentru că pe rocultura apar ultimele 5 postări de pe acest blog şi pentru că ne-a luminat cum să facem ca acestea să apară şi pe egophobia.ro.

Posted on: November 13, 2008     Filed under: EPH-blog

101!

Written by


pe 28.10.2008 acest blog a fost vizitat de 101 ori! vă mulţumim pentru interes şi vă invităm să ne citiţi în continuare (blogul, dar nu uitaţi de revista EgoPHobia!). profităm de prilej pentru a-i ura bun venit pe blog lui Patrick Călinescu, autorul rubricii “eidotomii” din EgoPHobia, care va scrie pentru voi & noi şi aici.

Posted on: October 30, 2008     Filed under: EPH-blog

despre comentarii

Written by


setarile originale ale acestui blog faceau ca pana acum toate comentariile sa fie moderate. pentru ca n-am avut de eliminat nici unul, am decis ca de acum orice comentariu sa apara pe blog imediat dupa ce a fost facut. scuzele de rigoare celor care au avut de asteptat pana si-au vazut opiniile pe blog.

Posted on: September 3, 2008     Filed under: EPH-blog

noutati pe blog

Written by


incepand cu saptamana viitoare vor aparea pe-aici texte scrise de redactori sau colaboratori ai EgoPHobia special pentru blog

Posted on: August 8, 2008     Filed under: EPH-blog

  « Older Entries