Archive for the ‘EPH-blog’ Category

ne atacă ruşii

Posted by Revista EgoPHobia On December - 4 - 20091 COMMENT

de vreo lună primim zilnic pe adresa de e-mail redacţiei cel puţin 20 de mesaje spam scrise cu caractere chirilice, blogul şi site-ul revistei fiind la rândul lor bombardate cu comentarii asemănătoare. deocamdată e o problemă rezolvabilă în câteva minute, dar dacă ne poate oferi cineva o soluţie care să ne scape de astfel de aceste atacuri i-am fi recunoscători. mulţumiri anticipate!

eroare reparata la feed’ul rss

Posted by Revista EgoPHobia On November - 1 - 2009ADD COMMENTS

cand am mutat blogul aici am ales pentru el o tema noua, care avea insa ceva erori si a fost temporar inlocuita cu una standard, care are avantajul ca feed’ul rss functioneaza. vom reveni cu o tema noua in zilele urmatoare

mutare

Posted by Revista EgoPHobia On October - 30 - 20093 COMMENTS

notaţi adresa blog.egophobia.ro

este noul u.r.l. al blogului e-revistei EgoPHobia

EgoPHobia @ twitter

Posted by Sorin-Mihai Grad On June - 21 - 2009ADD COMMENTS

pentru cei interesaţi: http://twitter.com/wwwegophobiaro

comentarii

Posted by Sorin-Mihai Grad On June - 11 - 2009ADD COMMENTS

se adunaseră vreo 400 de comentarii pe lista celor aflate în moderare, am aprobat tot ce părea la subiect şi am şters reclamele şi alte tâmpenii. scuze dacă am eliminat vreun comentariu “bun” rătăcit din greşeală pe acolo. dacă spui ceva pe aici şi nu apare, scrie-ne un mesaj pe adresa redacţiei.

blogul EPH revine :)

Posted by Revista EgoPHobia On April - 3 - 2009ADD COMMENTS

în ultimele două săptămâni blogul EgoPHobia n-a putut fi accesat din motive tehnice. scuze pentru această neplăcută situaţie, sperăm că nu se va mai repeta.

ultimele 5 posturi de pe blog pe site

Posted by Sorin-Mihai Grad On November - 13 - 2008ADD COMMENTS

mulţumiri lui Andrei Ruse pentru că pe rocultura apar ultimele 5 postări de pe acest blog şi pentru că ne-a luminat cum să facem ca acestea să apară şi pe egophobia.ro.

101!

Posted by Revista EgoPHobia On October - 30 - 20081 COMMENT

pe 28.10.2008 acest blog a fost vizitat de 101 ori! vă mulţumim pentru interes şi vă invităm să ne citiţi în continuare (blogul, dar nu uitaţi de revista EgoPHobia!). profităm de prilej pentru a-i ura bun venit pe blog lui Patrick Călinescu, autorul rubricii “eidotomii” din EgoPHobia, care va scrie pentru voi & noi şi aici.

despre comentarii

Posted by Revista EgoPHobia On September - 3 - 2008ADD COMMENTS

setarile originale ale acestui blog faceau ca pana acum toate comentariile sa fie moderate. pentru ca n-am avut de eliminat nici unul, am decis ca de acum orice comentariu sa apara pe blog imediat dupa ce a fost facut. scuzele de rigoare celor care au avut de asteptat pana si-au vazut opiniile pe blog.

noutati pe blog

Posted by Revista EgoPHobia On August - 8 - 2008ADD COMMENTS

incepand cu saptamana viitoare vor aparea pe-aici texte scrise de redactori sau colaboratori ai EgoPHobia special pentru blog