Archive for December 20th, 2012

Lansare concurs muzical Echinox

Written by


Dragi prieteni! Revista Echinox (www.revistaechinox.ro) lansează, începând pe data de 18 decembrie 2012, un concurs de recenzii pe albume de muzică autohtonă, vizând ultimii 10-15 ani ai scenei muzicale din România. Fondul de premii este unul extrem de substanțial – zeci de CD-uri semnate de formații și soliști români: Kumm, Iordache, Alternativ Quartet, Norzeatic, White […]

Posted on: December 20, 2012     Filed under: anunturi culturale

Ce poţi face cu două cuvinte juniorii

Written by


�Au curs poveştile valuri-valuri. Care mai mari, care mai mici, cu r�nduri mai lungi sau mai scurte, cu veselii sau cu tristeţi, cu năstruşnicii ori cu năzdrăvănii, făcute de băieţi sau fete de numai opt ani sau de alţii aproape de două ori mai v�rstnici ca ei, scrise unele cu migală, altele-ntr-un iureş.

Posted on: December 20, 2012     Filed under: anunturi culturale

CorectBooks da start la reducerile de Craciun

Written by


CorectBooks da start la reducerile de Craciun! Bucureşti,10 decembrie 2012: In saptamana 10-31 decembrie, libraria digitala CorectBooks ofera 25% discount la toate titlurile de pe site. Cititorii cartilor in format PDF si EPUB sunt invitati sa isi aleaga volumele preferate din peste 1660 de titluri la oferta, incepand de la doar 3 lei/exemplar.

Posted on: December 20, 2012     Filed under: anunturi culturale, e-books