2% din impozitele tale pentru EgoPHobia

Written by


EgoPHobia are câteva planuri pentru care e nevoie de bani. Poţi contribui şi tu, fără a mai scoate ceva din buzunar, prin redirecţionarea a 2% din impozitele plătite de tine în 2011 către Asociaţia EgoPHobia.

# Dacă ai obţinut doar venituri din salarii, te rugăm să completezi formularul 230 [fişier pdf], pentru care găseşti informaţii aici [fişier pdf].

# Dacă ai obţinut şi alte venituri decât cele din salarii, te rugăm să completezi formularul 200 [fişier pdf], pentru care găseşti informaţii aici [fişier pdf].

Pentru a ne vira cei 2% din impozitele plătite de tine în cursul anului 2011 poţi folosi şi formularele nepersonalizate aflate pe site-ul Ministerului Economiei şi Finanţelor şi la Administraţiile Financiare. În acest caz te rugăm să completezi pe formularele menţionate mai sus şi următoarele date:

Denumire entitate non profit: Asociaţia EGOPHOBIA
Cod de identificare fiscală: 22434299
Cont bancar (IBAN): RO30 BTRL 0130 1205 H244 09XX

Nu este necesar să completezi suma, ea va fi calculată de către Administraţia Financiară, care o va vira ulterior în contul nostru.

Formularele completate trebuie depuse la registratura Administraţiei Financiare de care aparţii prin domiciliul fiscal sau trimise acolo prin poştă până la 25 mai 2012.

Îţi mulţumim!

Pentru orice informaţii referitoare la e-revista EgoPHobia, la scopurile pentru care avem nevoie de bani sau la formularele şi procedura prin care poţi redirecţiona 2% din impozit ne poţi scrie la egophobia@gmx.net sau prin intermediul formularului de mai jos. Pentru a-ţi putea răspunde tee rugăm să să completezi cu atenţie câmpul destinat adresei de e-mail.

nume

e-mail

mesaj


Tags: , ,

Posted on: May 6, 2012

Filed under: EgoPHobia, recomandări

Comments

No Comments

Add a Comment

Name *

Mail *

Website