A 13-a ediţie a concursului de creaţie literară “Lirismograf”

Written by


Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu vă invită să participaţi la cea de a 13-a ediţie a concursului de creaţie literară “Lirismograf”. Concursul este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 – 30 ani, a căror lucrări înscrise în concurs nu au mai fost publicate.
Concursul este organizat pe patru secţiuni:
a) Poezie
b) Proză, Eseu
c) Dramaturgie
d) Critică literară
Lucrările, nu trebuie să depăşească 10 (zece) pagini pentru poezie şi 15 pagini pentru proză, eseu, dramaturgie, critică literară. Formatul paginii trebuie să fie A4, cu margini de 2 cm, textul urmând a fi dactilografiat la 1,5 rânduri cu caractere Times New Roman, dimensiunea fontului 12 .
Data limită de primire a lucrărilor este 5 aprilie 2013 ora 23.00. Acestea se trimit pe adresa de e-mail: sibiuccs@gmail.com
Fşierele ce conţin lucrările pentru concurs vor fi salvate sub următoarea formă:
PO_Prenumele_Numele.doc
Se utilizează PO pentru poezie
PR – proză
ES – eseu
DR – dramaturgie
CR – critică literară
Cele mai bune lucrări primite la concurs vor fi publicate în Antologia Conexiuni, iar câştigătorii fiecărei secţiuni vor fi recompensaţi cu premii. Toţi participanţii la concurs vor primi un exemplar al antologiei.
Menţionăm că în momentul în care autorul se decide să-şi trimită lucrările la acest concurs, renunţă la drepturile de autor sau orice pretenţii materiale legate de publicarea acestora.

Posted on: March 7, 2013

Filed under: anunturi culturale

Comments

No Comments

Add a Comment

Name *

Mail *

Website