Fluent in 4 luni

Written by


Accesis lanseaza pe 20 septembrie 2016 primul seminar online gratuit în domeniul limbilor străine, din România

București – 8 august 2016

Susținut de: Magic FM 

 

Accesis lanseaza marti, 20 septembrie, la ora 20.00, seminarul online gratuit “Fluent în 4 luni” care va dura aproximativ o ora si 10 minute fiind urmat de o sesiune de intrebari si raspunsuri care va dura in jur de 30 de minute. Participantii vor afla informatii deosebit de valoroase necesare studiului unei limbi straine precum si o lista cu instrumente gratuite care pot fi utilizate pentru invatarea oricarei limbi straine.

 

Pentru a putea participa, cei interesati trebuie sa se inscrie pe pagina oficiala a evenimentului.www.accesis.ro/webinar  

 

Seminarul online gratuit “Fluent în 4 luni” organizat de Accesis se adreseaza atat incepatorilor cat si vorbitorilor avansati si cuprinde câteva dintre tehnicile utilizate de specialisti si care au fost aplicate in cadrul cursurilor Accesis TC în aproape un deceniu de experiență: de la alegerea instrumentelor de studiu și planificare, până la metode de imersiune lingvistica, dezvoltare a fluenței precum si alte secrete bine păzite ale industriei.

In cadrul seminarului online gratuit participantii vor avea posibilitatea de a interactiona live cu prezentatorii.

 

Persoanele interesate pot participa si se pot inregistra de oriunde din tara iar pentru acest lucru trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

 

  1. In pagina www.accesis.ro/webinar se introduc datele solicitate
  2. Vor primi un e-mail cu link-ul personal pentru logare
  3. Cu doua zile, respectiv o zi inainte de inceperea seminarului online, cei inscrisi vor primi o serie de e-mailuri de notificare si reamintire.

 

Asadar, luni 20 septembrie 2016 la ora 20.00  toti cei interesati sa invete o limba straina, indiferent de orasul in care locuiesc, sunt asteptati sa se conecteze atat de acasa de pe laptopul personal dar si de pe tableta sau de pe telefonul mobil.

 

Pentru inscriere online si mai multe informatii despre acest eveniment puteti accesa pagina de webwww.accesis.ro/webinar sau pagina oficiala de Facebook Accesis

 

Pentru mai multe detalii, vă rugam contactați-ne pe adresa:

office@accesis.ro

Tel: 021.795.3414

 

Accesis  livreaza din 2007

  1. Servicii complete pentru limba straina: Accesis Train Conversation. –cursurile sunt sustinute de profesori nativi si romani pentru limbile engleza, germana, italiana si franceza.

  2. Accesis Translations o echipa de peste 30 de traducatori va sustine cu traducerea documentatiei interne si a actelor juridice.

  3. Cursuri de dezvoltare organizationala, Accesis Human Resourcesacestea sunt livrate in urma unor evaluari si analiza organizationala de catre traineri cu experienta acumulata pe pozitiile de management ocupate anterior si care au certificarile necesare pentru a garanta un transfer organizat de cunostinte 

 

Posted on: September 18, 2016

Filed under: anunturi culturale

Comments

No Comments

Add a Comment

Name *

Mail *

Website