Cenaclul de la Deko – editia a treia

Written by


anunţ primit @ redacţie

Cenaclu literar, duminica, 23 noiembrie 2008, ora 16:00
Cafe Deko, Teatrul National Bucuresti, etajul 2 
“Cenaclul de la Deko” si-a propus si a reusit cu succes sa aduca in prim-planul vietii publice scriitori consacrati, care au debutat in volum, care au confirmat, dar si sa descopere si sa incurajeze exponenti ai noilor valuri literare.

La cea de-a treia editie, programata pentru aceasta duminica, 23 noiembrie 2008, la ora 16:00, Cenaclul a profitat de prezenta la Bucuresti a unor personalitati importante din lumea literara pentru a propune publicului un afis “greu”. Sunt invitati sa citeasca duminica aceasta scriitorii: Dan Coman si Serban Axinte iar criticii invitati la analiza si dezbatere vor fi binecunoscutul scriitor si critic Octavian Soviany, criticul Mihail Galatanu, redactor sef la Revista Flacara si tanarul critic si eseist Alexandru Matei. Un alt scriitor si critic valoros, Felix Nicolau, va deschide si va modera discutiile de duminica aceasta.

Cafe Deko continua astfel sa fie un spatiu de dezbateri si intalniri literare cu scriitori si critici consacrati si la aceasta a treia editie. O cronica in imagini a primelor editii puteti descoperi in arhiva foto a Cenaclului de la Deko, in formate largi, utilizabile liber atat pentru web cat si pentru tipar, fotografii semnate de mai multi fotografi prezenti la cenaclul.

Alaturati-va partenerilor media: SapteSeri, Cenacluri.Ro
Va asteptam!

Comments

No Comments

Add a Comment

Name *

Mail *

Website