Urca in… Acensorul Cultural

Written by


Voluntariat, patrimoniu cultural, Bucuresti… toate suna putin anost. Tocmai de aceea noi le-am colorat, le-am promovat pe online si le-am adus mai aproape de generatia 2.0. Urca in Ascensorul Cultural si bucura-te de o atmosfera culturala noua, interactiva si importanta pentru dezvoltarea ta.

Pe 20 noiembrie lansam Ascensorul Cultural, prima paltforma de comunicare online dintre tineri si organizatiile culturale. Iti faci un cont si poti aplica la proiecte interesante, originale si provocatoare in cadrul muzeelor, bibliotecilor, galeriilor de arta, ambasadelor sau ONG-urilor care activeaza in domeniul cultural, din Bucuresti. Poti opta pentru diverse perioade sau domenii de activitate: de la IT si comunicare, pana la arheologie si documentare.

In plus, portalul va functiona si ca un ghid complet al voluntariatului, compus din articole, interviuri, reportaje si recomandari. Vom publica informatii atat din sfera tinerilor voluntari, cat si din cea a organizatiilor.

Etajul dedicat orasului Bucuresti va propune noi trasee in zone vechi dar mai putin cunoscute ale orasului, completate de fotografii, informatii si interviuri cu persoane si organizatii implicate in actiuni pentru Bucuresti.

Portalul va reda culturii suflul tineresc, pe care l-a pierdut in timp, prin culoare si atitudine. Evenimentul de lansare al Ascensorului va fi la fel de colorat si plin de viata. Asa ca te asteptam vineri, 20 noiembrie, la Cafe Verona (Sub Carturesti), de la ora 18:30, ca sa bem un ceai si sa iti aratam viata culturala a Bucurestiului cu ajutorul ochelarilor nostri urbani.

Proiectul a fost initiat de Fundatia Culturala ARTEX si este finantat prin Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.

Comunicatul de presa referitor la lansare poate fi descarcat in format .doc de aici.

#

EgoPHobia sustine proiectul “Ascensorul Cultural” in calitate de partener media

Comments

  • sandu partei

    18/11/2009 at 16:54


    interesant proiectul vostru! mult succes!

Add a Comment

Name *

Mail *

Website