Andrei Roşulescu – “Herghelii de sunete îmi ies din piept”

Written by


Andrei Roşulescu , fostul chitarist al trupei Seven, şi Iarina Copuzaru, poetă ale cărei versuri le-aţi putut citi şi în EgoPHobia au colaborat la realizarea unui album de jazz/funk/rock intitulat “Herghelii de sunete îmi ies din piept”. Nu prea ascult eu aşa ceva, dar sună bine, aşa că vă invit să ascultaţi cele 6 cântece primite de la Iarina


Andrei Rosulescu – Sunt un om de zapada

Andrei Rosulescu – Antibiotic impotriva realului

Andrei Rosulescu – Daca am incapea intr un fir de iarba

Andrei Rosulescu – Hey Joe (Zawinul)

Andrei Rosulescu – Rataciri in linie dreapta

Andrei Rosulescu – Sevalet de sunete

Alte cântece pot fi ascultate pe blogul lui Andrei.

Despre autorii acestor cântece:

Andrei Roşulescu. Chitarist în grupul rock SEVEN din 2005 până în 2008, Chitarist în grupul în grupul VERDE din 2007 până în prezent, Chitarist în GAIO BIG BAND 2002-2004, Chitarist în grupul HOT VOCAL JAZZ CVINTET 2003-2004, Chitarist în diverse alte trupe în perioada 1994-2002, Colaborări cu diverşi artişti din care: Rafael şi Headliners. Publicaţii: Introducere în studiul Chitarei electrice, Editura Muzicală, 2009, Bucureşti; Cursuri de chitară electrică în revista Maximum Rock, cu apariţie lunară; Proiecte: publicarea unei metode de chitară pentru începători – în colaborare cu Iarina Copuzaru.

Iarina Copuzaru. 27 de ani, născută în Tg-Jiu, iar de nouă ani locuieşte în Cluj-Napoca, unde şi-a finalizat studiile: Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării şi un masterat în publicitate şi PR. A publicat în revistele „Egophobia”, “România literară”, „Visul”, „Timpul”, „Tânărul scriitor”, „Ecoul”, „NordLitera”.

Comments

  • Andrei Rosulescu

    30/11/2009 at 18:41


    Vă mulţumim pentru găzduire.

Add a Comment

Name *

Mail *

Website