apariţie: Ştefan Bolea – În apele grele ale Rechinului

Written by


Redactorul-şef al EgoPHobia are o primă monografie dedicată!

Volumul Ştefan Bolea – În apele grele ale Rechinului a fost editat & coordonat de Ormeny Francisc, apărând la editura Junimea în iunie 2010. Cartea costă 20 lei + taxe poştale şi poate fi comandată la adresa stefan.bolea@gmail.com.

Comments

 • Victor Baboi

  19/07/2010 at 01:52


  Am terminat de citit cartea…trebuie sa recunosc, cu un oarecare interes ce a crescut tot mai tare pe masura ce ma apropiam de final. Ma rog, nu sunt chiar specialist – dar am sa fac totusi doua precizari:
  1. E saluara initiativa, curajul abordarilor si prospetimea senzatiei pe care o ai citind cartea si comparind-o cu alte carti ponosite si sufocannte de-a dreptul de critica. Nu e o carte autoplafonta ca altele si nici incadrabila precis in vreun “curent” sau “scoala” – volumul scapa in mod saluta tuturor acestor ticalosii ale exegetilor si academicienilor – si aici cred ca e marele merit al autorului.
  2. Am citi poeziile lui Stefan Bolea dar trebuie totusi s-o spun ca interpretarile mi se par de-a dreptul exagerate si periculos de extravagante. Nu sunt chiar sigur ca cele 2 volume ale lui Stefan Bolea justifica macar in proportie de 50% asemenea interpretari.

  Dar ca experiment, cartea e o surpriza totusi placuta.

Add a Comment

Name *

Mail *

Website